Welcome to our website


S.E.S. Bowling - hoogwaardige techniek voor de vrije tijd (open bowler)Techniek voor nieuwe installaties, verbouwingen en renovaties


Bowling is tegenwoordig een populaire vrijetijdsbesteding. De zogenaamde open bowlers, d.w.z. gelegenheidsbowlers, kinderfeestjes, house-competitiespelers, bedrijven en verenigingen zijn in de vrijetijds-bowlingbranche de betalende cliëntèle. Daarom hebben wij onze techniek speciaal op de behoeftes van deze bowlingspelers gericht.


Rendabele investering?


Op dit gebied moeten we exploitanten zonder technische ervaring en nieuwkomers in de bowling-branche enigszins informeren.
In de bowlingbaantechnick wordt in principe onderscheid gemaakt tussen een kabelloze pinsetter of een pinsetter met kabeltechniek. Het verschil kunnen natuurlijk zelfs leken begrijpen. Het is bekend dat een kabelloze neerzettechniek duurder in aanschaf is, maar het wezenlijke verschil zit in de bedrijfskosten, die bestaan uit de energie- onderhouds- en reparatiekosten (meer informatie hier).
Dan rijst natuurlijk al snel de vraag, wat dan het voordeel van deze installatie is. In deze context is het niet helemaal juist om te spreken van voordelen. Een exploitant van een bowlingbaan moet zichzelf de vraag stellen, welke klantenkring hij met zijn baan bedienen wil.


Is de doelgroep de hierboven beschreven open bowler of is het de wedstrijdbowler (sport bowler)?


Als de doelgroep de open bowler is, dan zijn wij de juiste partner voor u. Als de doelgroep de wedstrijdbowler (sport bowler) is, dan zijn wij de verkeerde partner voor u.

Bij ons staat de kabeltechniek al jarenlang centraal en wij zijn een absolute specialist in deze techniek. Veel aanbieders op de kabelloze bowlingmarkt hebben gezien dat de vraag naar deze techniek steeds groter wordt en proberen sinds enkele jaren om de kabeltechniek als tweede bedrijfstak op te bouwen.

Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in de kabeltechniek volgens het motto:

Verkoop alleen waarvan je verstand hebt!


Vraag ons gerust, wij kunnen elke vraag op het gebied van bowling en kabeltechniek gedetailleerd beantwoorden.